Thursday, November 20, 2008

tangga at soho KL 29 & 30 november 2008

next...Tangga akan berada di event kat poster atas ni..
Dates: 29 & 30 November 2008 weekend
Venue: North Atrium, Soho KL, Solaris Mont'Kiara, 2 Jalan Solaris, 50480 Kuala Lumpur
Operating Hours: 12 pm - 9 pm

so dont forget to drop 2 meet us at the event k..huhu..
sayang Bijou

da~~!!


15 comments:

wanridzuan said...

salm tangga...
nak tanya korang buat sume ni pkai ape yerk?? colour buncho ke? hehehe...

lagik satu xde ke katalog? sbb xslalu nya ada masa nak dtg event korang so kalu ade katalog boley la bg n kalu ade yang saya minat sy beli.. mcm korang ckp kita jumpe mane2... korang senang kitaorg pun puas ati... sekian..

.iwan. said...

eyy tangga.
im iwan.
hmm.
tangga curah idea kat be.baju kasut and semua benda tuh kalau basuh tak luntur ke segala lukisan yang ada tuh???

ingat nak datang la next event niyh.
huuu

PS/btol yg ckp kt atas nie.
ada katalog lg baguihh.heee

E-Bloggez said...

Salam...bangga jugak ada anak muda Malaysia yg kreatif mcm u all nie...terus usaha...semoga success..
MyPortal

zerol said...

hallu...
korg xde ke nk wat catalog utk stuff korg 2?
sng sket nk order..huhu
cm agk kreatif r design korg 2...
minat2!!

david santos said...

Great and pretty week for Malasian people!!!

Tangga Group said...

hello...
ok nak jawap soalan ni!huhu..kami guna colour fabric..confirm tak akan luntur..cos kami pun ade barang tangga yg kami pakai..n pasal katalog..kami minta maaf sgt2..cos design kami limited edition..kami juga nak mengalakan org muda untuk mengunakan minda kretif mereka kerana kami percaya setiap memiliki daya kreativiti untuk menempah barang2 kami..kalu nak tgk contoh kat blog ni ade banyak contoh yg kami letak..but the best is..dtg la event..cos korg bleh try..borak ..lepak.. so lagi puas hati!

Ida Athanazir said...

Saw u guys on MHI yesterday. Semoga berjaya !! I'm at http://borneolove.blogspot.com/ , all the way from sarawak..

lah_juniormechi.blogspot.com said...

salam...
mcm mn nk order baju???
saya rasa cdgn wanridzuan tu btl jgk...
ada katalog kan senang jgk....
sng nk tgk patern baju,kasut or beg...
overall,korang mmg hbt...
membuktikan anak muda malaysia mmpu berjaya...
cayok2...!!!!

nani said...

salam. hi!

we saw u guyz on MHI days b4
bj2 korang sangat2 cute!
keep it up..aza2 fighting!

anyway, ble x nak link blog korang kt blog kitorang? plizzzz (dgn muka penuh harapan)

cik serabut said...

congrate hadi and friends. hehe. aku akan sentiasa support korang :)

.iwan. said...

ouh.nie kiranya.
kalau kami bwk brg2 trpakai kami sendiri mcm kasut or baju.
korg blh tlg buatkn la dengan design kami sndiri or design korg??
then ktorg bayar kt tangga.
mcm tu ke??

Tangga Group said...

wah thanks thank cos comment..seronok banggat deh!!haha kepada sesiapa yg nak link kan..sila kan jgn malu2..hahah..yup kalu la korg ade kasut ke t-shirt ke yg kosong..dtg la kat kitorg..meh kitorg design kan..kalu time event korg dtg..kitorg ajar korg cam ner nak lukis skali..hahah..ok ok bab katalog cos ramai sgt yg minta..kami kan kuar kan tak lame lagi..tggu je k?

thanks

nani said...

salam. hi!

kitorang dah link tanggastep dgn blog kitorang. thanks ya. and 1 more thing..kitorang cilok 2 pics from tanggastep for promotion in 1 of our n3s. boleh ke? kalau tak boleh, kitorang akan delete gambar 2 from the n3.

katak_78 said...

Salam budak2 tangga...

I am so proud of all ur creative teams..u all mmg use what God has given to u all perfectly...I first saw u on TV(MHI) and immediately i asked my sis who is still searching for a laptop bag to buy from TANGGA.And she is now eagerly waiting for that parcel...

My question is...when are u going to come down here-i mean Kuantan. Teringin nak meet u all secara live and see all ur products!!!Bagitau katak_ayu at>>katak_78@yahoo.com if u plan to come here,k!I will tell all my friends to support all of u!!

Ok TANGGA..keep up the best work..and I wan to tell u that I am ur NUMBER 1 FAN!!!!huhuhu..regards.

iyayaya said...

insyaallah i dtg
nice work lah korunk nyer art
keep it up