Saturday, December 20, 2008

no more tangga bags...

im so sorry kepada semua people...starting from today..kami dah tiada bag tangga..!akan ade balik, tak lame lagi, akan dtg designer baru for our bags!!wohooo...cant wait for that...!so buat masa skang ni..just ade normal shopping bag..tapi kami akan pelbagai kan shopping bag tu dengan hv some design lukis2 kat atas bag tu..

"kami wujudkan tangga bukan untuk mencari keuntungan, tetapi sebagai hobi art kami yang dikongsi bersama orang ramai!.." jaDI kami akan jual dengan harga yg murah..SO tggu kami di PWTC..kami banyak stock baru untuk dijual...sgt banyak...

hahah thanks semua!

9 comments:

cik serabut said...

hadiii... pwtc bile?? cepat la bgtau aku nak tuka kasut. hehe :P

Arfah said...

ape requirement nak jadi designer? i nak join boleh ke? :p

Tangga Group said...

pwtc 8.9.10 jan 2009...nk jadi designer??senang je..syarat dia satu je..tangga bukan tempat untuk mencari untung..tetapi hobi n minat yg kita share bersama org ramai..kalu asik nk fikir untung..baik la jadi design butik besar k..huhu..cos kami ni indie je..

izu ting ting said...

sepanjang YOUTH 09 tu k ampa akan ada kat situ?ka ada ari2 tertentu2 ja?

Arfah said...
This comment has been removed by the author.
Arfah said...

yeslah, mmg i minat lukis2, design2 ni. untung belakang kire. kawan i pun interested gak nak menjadi designer. Kitorg satu kepale.

Ape specifications sbg designer? bole u bgtau tak process dan procedures die-

1. do u come up with themes atau designer bole design suke hati je?
2. materials and tools diprovidekan atau kene carik sendiri?
3. korg meet up kat mane?
4. ade schedule ke? atau designer submit je products bile dah siap?

...and ape2 lg info yg perlu diketahui.

thanks

FJ said...

Question: do u ppl actly gather for this lukis2+design purpose or do u accept designs via email? how about writings instead of just drawings (like short poems perhaps) is it acceptable?

Terima kasih atas jawapan yeh :)

Tangga Group said...

untuk cik serabut,hadi tersalah tulis tu, its on the 9,10 n 11 january, bukan 8,9,10.haha.
maaf ye :)

to ARFAH N FJ : as u noe from our blog, we paint stuff, we paint tees,shoes n caps. we r anti-digital print. we do accept paintings or drawings, but tangga people has 2 c ur artworks n we have to dsscuss among us. WE NID PEOPLE WHO CAN COMMIT.not people yg hanya boleh bercakap dan bercakap dan bercakap dan mementingkan keuntungan. yes, we do accept dsign by email, but we have 2 dsscuss 1st. :)

thankies ;)

FJ said...

ok, understood. thx bro.u got my email right?nanti korg discussla ape2 yg patut.klo tak sesuai, its ok.korg lg tau apa korg nak kn.bdway, any of u knw cikgu shafiza?i had d pleasure of taking vocal class with her few months ago.n any of u involved dlm teater mak yong aswara yg dipersembahkane prtghn thn ni?i went 4 d show n i just love it!