Thursday, October 30, 2008

tangga @ bijou baazar di aswara.

iefiz : hi adi :)
hadi koh : hai our manager..whatsuupp..
iefiz : hihi..ni nak gtau pasal our next event :0
hadi koh :what??bile pulak?asal bagitau lambat..
iefiz : ahaks!tula sorryla lambat sikit gtau, nways, our next event is dis weekends (1&2 nov. 2008) ia akn diadakan di akademi seni budaya dan warisan kebangsaan.alah..dekat dgn pdg me rbok n tasik pdana tu. event starts at 11am - 8pm. tapi bijou colab. dengan event eco- film fest.jadi the whole aswara tu akan dpnuhi dgn event2 such as film screenings,pameran,gigs,arts p4mance..blablabla...
hadi koh :owh ok..so i try tengok barang2 ape yg kita boleh jual..dan dalam my stock ada girls
t-shirts..guys t-shirts..shoes..bags..tangga bundle..n ade group baru nak join tangga..
iefiz : group baru?dorg jual pe ek?
hadi koh :haa..diorg jual vintage dresses..!!yeahhh
iefiz : waaahh!!1bertambahtambah product kite :) so, ok, jd kite kne gtau sumeorg pasal
tangga@bijou bazaar di aswara, 1 dan 2 november 2008 jam 11am-8pm :)
hadi koh :so semua askar2 tangga bersiap sediakan barang2 anda..!jumpa disana!!
iefiz: oi!mane ade bersiap sediakan!!!!!'bersiap sedia denganlah.....
hadi koh : i guna bahasa krakatua..bukan bahasa malaysia..sory dong!
iefiz : 'mata golek2'..haaaa.....

6 comments:

MrYusSmile said...

nice blog...
keep in touch ok..
seni sntiasa d hati...Peace!!

nurnana said...

hadi:

nnt kau tunjuk kat aku, camne rupa mata golek2.
ok?

ysmnn. said...

i love your creations! just one thing.. we spcialize, not we specializes

tHiraH0817 said...

good job!!nice designs..

luna. said...

nk satu!
;D

atoy90 said...

bg email tangga...nk book... baju...