Tuesday, October 21, 2008

Tangga di Hari Bintang Jatuh.

hello..

ok kepada semua, kami akan berada di event Hari Bintang Jatuh pada 25th October 2008 dari 12pm until 10pm location at no 153 malaysian institute of Arts red bungalow jalan ampang (behind KLCC's pelita nasi kandak)..thanks to wani ardy..coz giv us a space to sell our stuff..yup..ofcouse we will hv barang khas we make special for hari bintang jatuh..n stuff2 yg mcm biasa..kita ade shoe..t-shirt beg..n banyak lagi from kepala to kaki..

for this event..we will hv new people yg akan jaga booth..iefiz our manager n noni tak ade coz need to go back kampung..im hadi koh..i just boleh dtg pagi sekejap tuk set up..then hv to go coz i hv shooting that day it self..so kami akan hantar fadh lee "our tukang jahit beg" n aman vanja..tu jaga the booth for the 1st time..hope diorg mesra lah..then maybe izah n rab "our anak tangga" will come n help also..what ever pun u all still can communicate we them coz diorg pun designer for tangga..more then me..huhu..ok hope..u all still support tangga..kami penat nak mendaki tangga ni..tank q tank q

sample barang2 khas tuk ari bintang jatuh..

..

5 comments:

Kifli Bujang said...

Salam Guys,
you all cool beb, keep up a good stuff... I love indie t-shirt heheh!

Siti Umra Muhammat Hani said...

hello korg ,
hey ,
u guys ade wt beg ?
ade online catalog x utk pileh ?
n cmne nk dpt kn ?

MaNuSiA_RuMiT said...

wah...

ruginya sbb saya x pat dtg...

Wani Ardy said...

thanks YOU hadi, fadly & kawan-kawan tangga! ^.^

Tangga Group said...

thanks..kifli..so much..!!huhu
kepada siti umra kalu nak beg..u bleh la dtg booth kami di aswara/ask bleh tempah terus dekat situ..atau beli yg dah ade..nk tempah on9..email dekat tangga.step@gmail.com...
to manusia rumit..huuh is ok beb..banyak lagi event akan dtg..tggu je..kalu kami ade dekat dengan beb..dtg la!..
n wani ardy..yeahhh!!!thanks coz bagi booth dekat kami..kami seronok sangat!!i love u dear!!