Thursday, September 4, 2008

Apakah yg terjadi pada tangga@rantai merdeka???




hihi :)

alhamdulillah, selama 3 hari tangga berkampung di JAYA ONE, Tangga dapat jumpa crowd yg baru. tapi crowd kat jaya one tak sehebat urbanscapes tapi okla :) walaupun booth ktorg cam sempit, tapi booth tangga sentiasa dikunjungi..basically,evrything went well. eventhough our group leader tade 4 2 days, we managed to sell our stuff (sampai terpakse minta tukang buat bag n baju buat lagi brg2 dorg untuk last day :) )
i would like to thank evry1 who helped out untuk event dis time. ribuan terima kasih diucapkan kepada anisah dan nonie (penjaga booth tetap) yg dr hari pertama bersusah payah mmbantu. terima kasih kpade aman,nab,aisyah,farul,bista,kak sue and our parents yg bg moral support. frriends who came, thnks sooo much!!!
we had neighbours yg best (frou frou n black sheep), mreka sgt helpful dn sgt mnggamatkan susana :)
as 4 now, Tangga masih lagi menghasilkan design2 baju,kasut,bags,boxers and pants 4 our next event.walaupun semua sdg berpuase :)
coming soon is our logo!!yeaayyyy!!!xsbr nak tgk logo TANGGA!! heeeeee :)
ok,i think dats it 4 now..jumpe lagi di lembaran yg baharu!pthhhhh ;p

tengah senyum,
iefiz :)

8 comments:

Dik Mal said...

is thr an chances for those who cant attend ur kedai utk grab ur things?

online store ke :) ade tak? whew hadi...mal nk tengok baggies la...tp u noe la my time pack..hmm :(( hadii

so she's the rab? said...

n thanks to iefiz for making things work out soooo well!!!
walopun org nih tak buat kerje lansung akibat drpd tekanan perasaan but still yeah..
THANKS IEFIZ!!!!

mohd said...

hadi n gang..wish u all d best! x sangka ko creative! heheh.. frm fiq.

mint heartnet said...

argh.... ada dtg jaya one ka??

aisyeman camne leh xtau ni..
kalo ada drop by area um gtau la ek..

Syazalia said...

hello tangga, semalam baca paper ape tah ade pasal korang, ni yg cuba masuk blog korang ni. korang salu guna ape dok conteng2 baju kasut sume? marker biasa je ke?? cuci nnt tak ilang?

pinNah said...

salam maju,

lepas jer ana tgok mhi.trus on9
mmg ana skong r cara prjuangan u all..u org yg zero psl art..
ana harap nk jadi mcm u all..dulu ana pown pernah conteng2 kasut..
tpi malu r nak pakai..lpas ana tgok u all wap cam tu..ana rase confident...thanks..

i hpe u all cube yg ala muslim wa muslimah..may ALLAH bless u all

ana konfm klu u all akan terus maju mendAKI TANGGA menuju ke pentas dunia..
all da best....

wailallikoq sahabt2...=)

pinNah said...

x nak wap pelancaran kat trg plak ker??

anne said...

tangga :)) mcm mane na order heh ?
i na beli u all pny shirt fr cewekk