Saturday, January 2, 2010

1st 2010 come back..shah alam..9 january!



hello kepada semua...
kami kini telah kembali..insyallah tahun 2010 ni kami akan perbanyakkan event kami..
kepada sesiapa yang ingin membeli barangan kami boleh la dtg ke event pekan frinjan (DATARAN SHAH ALAM)..dari jam 5 Petang- sehingga 12 Tgh malam..Wah..tak panas so relax skit ar nk pilih2 barang..huhu sambil2 membeli korg bleh layan akustik dan bacaan puisi dari (sila la baca senarai dalam poster sebelah ni..heheh banyak collection baru kami keluar kan pada saptu 9 january ni..jadi terutama kepada penduduk shah alam..dtg serbu kami k! sekian..
ketemu kita k!

tangga

10 comments:

nurazwa said...

korang gune kale jenis ape???

nurazwa said...
This comment has been removed by the author.
janggutb said...

nice! masok tv!

TB -- [Co.OL] said...
This comment has been removed by the author.
TB -- [Co.OL] said...

blh tau korang guna water colour jenis ape dan brandnya?nak lukis gambarnye guna marker yg camne?Artline?hrp korang akn bgtau...thx!

Qimstudio said...

cool stuff!

izempire said...

ad fb x??

♥blOg in!ey saYa punyEr♥ said...

cm ne nk wt pmbayaran nieyh ?
:)

nadyacarlota said...

program kebajikan ummah.rezeki baru anda.http://www.marhaban2u.com/?ref=3403

IZATY said...

buat la event skolah ke sekolah. kn best. lg pun bnyk budak2 sekolah suke kt design tangga kn? kalau boleh buat dkt smk sri gombak :)