Tuesday, March 3, 2009

impian menjadi kenyataan!

hhehhe..jadi seperti yang dinyatakan pada blog yg lepas kami dijemput oleh remaja tuk buat runway..jadi ini lah hasilnya!yeahhh..sama2 la kita tgk k..n beri sokongan pada kami..
bak kata our manager..ni semua hanyalah impian kami semata-mata untuk ade kan runway..cos kalu nk pikirkan jauh lagi perjalanan "tangga" tuk berada dalam pentas runway..tapi akhirnya terjadi jugak..hek hek..suka la!walaupun ala kadar je ktorg bleh buat..but still..menjadi pengalak pada ktorg tuk terus berlari naik tangga..yup..skang keadaan tangga tgh agak goyang skit.cos kami makin tidak cukup kaki tangan untuk berkhidmat pada tangga "im searching for new designer"..but me {hadi koh} harap i can hasilkan banyak product walaupun dalam keadaan lonely ranger!im waiting for izzaharuddin tuk habis blajar n sambung tugas didalam "tangga" ni..cepat skali izaah!heheheh..so hope u all enjoy our runway ya...tggu event kami next maybe 14 mac dekat soho kl hartamas..n maybe 15 mac dekat sri pentas bandar utama..just standby later i updates k!yaohooooooooo....chow



Remaja TV3 - Tangga@Runway Remaja
http://www.youtube.com/watch?v=usaVdNNuRr8







7 comments:

yasmin.J said...

Wah~sangat cantik!i liked ur design,and tak terfikir nak expand smpi kasut and bags selain baju;)
well,keep moving forward!

suraya said...

congrats!! kat soho nanti kalau bosan meh ar dtg kat BENANG nye booth nyanyi lagu cina. hahahha:P

fezaL Mohd said...

cmne nk dpt koleksi baju anda.

AzLaN MoHaMeD said...

bila nak melebarkan sayap ke Sarawak? hehe.. tgk korang kat tv1 arituh

hazmir hassan said...

hadi..sori aku lmbat blk k.l biasala tiket bas mahal.. tapi aku ada buat bberapa dsign baju best punyerrr...nnti jmpa aku kasi ko...

Boonga Art Shoes said...

WOW!
Congratulation Tangga!
U have had your 1st runway!
Thats cool!

Jambu Batu said...

congrate pakodi n d geng!!