Saturday, January 17, 2009

tangga @ klpac :)



hello evry1!
marilah datang ke bijou bazaar di klpac esok, ahad(18 jan 09) jam 10am-5pm. kami buke booth!

kalu anda bosan, tade pape nak buat n rase nak bli brg, dtgla dan ajak kaum kluarga dan sanak sedara anda semue :)

3 comments:

balqis said...

best la korang.
:D

niEzA said...

bila nak g sabah plak??
hehehe..
komfom laku pnya laaa....

Natassha Jamil said...

hai, saya from terengganu, so.... susah la ckit nak g event korang.. tp sy memang minat giler kat design korang.. =) saya nak tanye.. camne saya nak order beg ngan kotang.. sya suka sgt2 design bagpack korang yang handmade 2.. actually da lame sy cari..camne nak dapt kannyer tp... no hopes..hehe so harap u all can help me.. thanks..