Monday, August 4, 2008

tangga t-shirt







TanggA Hand design t-shirt..
this is a sample t-shirt yg sempat dirakam..ni semua edisi awal.. yg terkini later we update..huuh..this t-shirt is 100% handmade. no digital print..so if u buy it..u a the only 1 who hv that kind of design didalam dunia ni tau..normally kitorg jual baju ni murah je..coz bagi ktorg..arts is for everyone..n kami tak amik untung keatas art kami..baju ni dijual pada harga RM18-RM20ringgit..tapi kalu design dia banyak menggunakan colour kami terpaksa jual RM25 itu maksimum!..not more than that!but..heheh ade "but" ..hahah..if u wanna buy this t-shirt dekat booth..dia bergantung pada saiz..1 design 1 saiz..if u like the design but dont hv the saiz..then u can la tempah or order kat ktorg untuk make the same design but ikut ur saiz..!For now..kualiti t-shirt tangga getting more better..kalu ade sape2 beli masa awal2 kewujudan tangga yg ade problem just msg us..n we can tukar kan yg baru..for now..the colour tak akan terkeluar..kecuali kalu korg cuci baju pakai berus besi masa marah kat girlfren of boyfren..then habis la..not only the colour ilang..silap2 baju also just tinggal secebis kecik je..huhu

Tangga Cewek ..
















t-shirt cewek dong!

oleh kerana designer t-shirt tangga ramai gadis2 maka banyaklah t-shirt cewek...semua design adalah satu didalam dunia huhu..kalu nak yg same boleh la tempah..tapi tak jamin dapat sebijik mcm yg di request.coz mane la tau si pembuat tu nk mencantikk kan lagi..so sweet!!harga t-shirt cewek ini bergantung pada designer, colour yg digunakan, n masa.. jadi ape lagi..buat la tempahan anda sekarang..or dtg la booth kami ya!!huhu

19 comments:

DeQDa said...

hai.. suka sgt ngan design korg..
knp x labelkan skali ngan harga?
n perbykkanlah long sleeve k..

blurryapPy said...

ii, erk design kowg mmg gle kontang la..
tp, npe sume cam short sleeve jew? size amacam?

Tangga Group said...

hai..ni cuma contoh yg sempat amik pic..nk contoh design..yg sebenarnya banyak lagi..banyak2 yg sgt2!cos kami hanya buat satu baju satu design...so tak larat ar nak masuk kan semua..ni pun mane yg sempat..huhu..nak lengan panjang..lengan separuh panjang..lengan sampai luntut pun ade..sure jgn risau..harga dia dah sembut..rm20-25..nett..art for semua!!heheh

hafizul said...

ass tangga,
cantik la design beg korang,
nape x buat korang tak buat mcm katalog g2,
siap nagan harga,
kalau macam ni susah la nak bajet...
anyway,
bila korang nak dtg klantan??

tHiraH0817 said...

assalammualaikum..mcm mne klau sye yg tnggal kat srwk ni nak bli bju korang..?dri post ke? kos die brape?

ahmadyusrie said...

hello tangga crewz...saye minat gila nk wat t-shirt sndri...but just don't know how...
bleh x korg wat satu post..."t-shirt making for idiot"..hehe
camne nk wat, ape materialnye...n all that...n don't worry skdr hobby saja...

chEnta rasa SaYang said...

nice!!!!
smart gegile....!!!
niewh smue saiz adw korh ojang???
hik2...
chenta rasa sayang suport k0rg lorh!!

Denaazhar said...

well, designs korang mmg cool and fresh, tp takde ke desin watak kartun, mcm evil princess wearing tangga shoes ke?? ataupun design ala2 batik moden. haaha, yeah i setuju ngan deqda, perbanyakkan laa long sleeve shirts, sbb ramai gadis bertudung, dan yang tutup aurat nak beli rasa was2 sbb lengan pendek. harga korang boleh thn. keep up the good work;D

yunie said...

hai tangga..
suke tgk korg pnye design..
cool!!!
harga brng korg pn leh than..

Good Bargain said...

design semua nampak fun n flirty.. very kewl.. ;)

medmozel leya said...

love love love al d design...keep up d gud art..x sbar nk hve any1 of d item

celarysh said...

wat r event kat seremban pulak~~btw design korang memang cun!keep it up!

Afiq Zainal Abidin said...

boleh kongsi x brand ap pen yg diguna n cat yg diguna untuk wat sume desing 2?? sbb klu pkai die ofcoz baju jadi batu....hehehe
TQ schizo-77.blogspot.com

NoVaCaiNe said...

Bagai Mana nak tahu sekiranya saya inginkan baju design ini?Sedangkan kamu tiada letak harga...boleh kah sekiranya saya ingin mendapat kan list price bagi setiap baju yg kamu jual..harap kerjamasama pihak kamu secepat yg mungkin..

~teera~ said...

camne korang buat hand made ni..pkai fabric paint jenis ape ek??

cayunk memberzzz said...

tangga.!
sye nk tempah 2 t-shirt ,
tok sye n my bff ,
theme : pink + blue
background : white
design : yg cantik2 + cute
respond me asap.!

razwaree said...

alo guys..

i'm a tshirt lover..fabric paint tu same ke cam fabric dye? kt mane nk dptkan fabric paint tu ek?...

nik said...

kta org ska dgn rekaan bju u all...
blh ltakkan yang pling kreatf lg x?

pipah;) said...

Cena nak order? Nak beli!